Tova tøflerJobben er ferdig.. med bra resultat. Det ene paret er ute i verden allrede.Og jeg ser slett ikke bort fra at jeg må lage flere sånne før vinteren er slutt.Jeg skulle nå helst sitte under epletreeet med litt lett hekling. Men istedet må en visst strikke ullsokker og skli på isen litt til..Men vi venter på noe godt. Og denne uka er det vinterferie her i heimen. Og da det er tid til masse rare påfunn..

5 kommentarer

Hobbystua

07.03.2011 kl.15:47

Hei på deg:) Tøflene ble jo riktig så fine etter tovingen,,og ja en trenger fortsatt noe varmt på bena enda. Tror jeg har slitt ut to par selv denne vinteren. Så har vurdert om jeg skal lage flere og ha på lur. Her er det rene svømmebassenget i gaten,,full av smeltet snø,og glatt blir det når det er kaldt på natten. Så det er ikke lett og være fotgjenger i disse dager.

Du får ha en fortsatt fin dag selv om temperaturen tilsier at en må sitte inne fortsatt:))

I gode og onde dager!

07.03.2011 kl.21:40

Kjempefine...

leirabestas

07.03.2011 kl.22:33

Deilige og flotte tøfler,kan komme godt med en tid til framover ja,ellers får dei ligge på lur til ny vinter setter inn:))men først sommer

elinshobby

11.03.2011 kl.08:02

Flotte tøfler du lager...hadde visst treng de her på vestlandet. Helt hvitt ute, håper at dette må være den siste krampetrekning fra kong vinter for denne sesongen. Nå må nesten våren og varmen komme.

Elin

ellen dyrop

13.03.2011 kl.10:44

Herlig med tovede tøffler, de varmer godt i vinterkulda.

Klem...Ellen

Skriv en ny kommentar

hits