Nye tøfflerDa er disse klar for toving i maskin. Alltid spennende å se resultatet.Dette er lett strikk når jeg er litt lat og ikke orker så innviklede ting. I helga SKAL jeg hekle ferdig lappeteppet. Er nesten lei slike oldemødre nå, men skal ikke legge det bort før det er ferdig.

4 kommentarer

Hobbystua

04.03.2011 kl.16:04

Heisann:) Du er nok ikke " lat" når du strikker flere par tøfler,og det er ikke noe som lager seg selv heller. Så nå er det tovingen igjen,og det går jo av seg selv i maskinen. Men med lappeteppet er du jammen iherdig,for det er en jobb å sitte og hekle rute etter rute. Men fine blir dem du lager da. Må du ha en fin helg og kos deg med oldemorsrutene:))

Greta

04.03.2011 kl.17:15

Spennde å sjå dei flotte tøflene ferdig. Blir sikkert flotte par. Og lat er du no ikkje da. Man er da ikkje det når ein sitter å strikker. Ha ei super helg

leirabestas

04.03.2011 kl.19:33

Her var det mange flotte tøfler ja,og som du sier spennende å se resultatet når det er ferdig tovet.

Skjønner att du kan bli lei heklaruter,da er det godt å variere litt med andre småstrikk,uansett så er dei teppene dine kjempeflotte da:))kos deg videre

I gode og onde dager!

05.03.2011 kl.08:54

Jeg strikket et par sokker og brukte en ulkes på det, disse blir nok gode og varme på foten når de er ferdig tovet. Håper vi får se teppet når det er ferdig.

Skriv en ny kommentar

hits