Flott vinter...Jeg måtte avsted tidlig idag, for å få mere garn til heimen.For oss som ikke bruker tiden til å glane på OL, blir det mye hekling og strikk. Og nå var det masse forskjellige farger som var oppbrukt.Jeg må passe på å komme meg ut de dagene det ikke er så knall-kaldt.Og som dere ser var det vakkert på turen over Glomma. Kroppen skriker etter mildt vær, sol og varme. Neste uke er jeg i Roma, og der er det forhåpentligvis en god del varmere. Jeg pakker iallefall nesten bare vårklær i kofferten.Må selvsagt ta med litt garn. Kan jo hende ryggen streiker atter engang. Og det er jo ikke morro å ligge i hotellseng å glane i taket.

2 kommentarer

Greta

24.02.2010 kl.14:00

Høres herlig ut med ein tur til Roma. Ja, fint er det når snøen ligg kvit, men no er det nok. No vil eg ha bare vegar og varme. Ha ei fortsatt fin uke

Hobbystua

24.02.2010 kl.19:39

Heisann!! Pent bilde av glomma du har tatt:) Men tenke seg når denne elendige vinteren gir seg og det blir liv og røre på brygga igjen,,,da er det vår og sommer. Antar du har kjøpt deg garn i dag,så det blir artig å se senere hva du har strikket/heklet. Har hatt go jenta mi her i hele dag så nå skal jeg sette meg med god samvittighet og ta frem håndarbeidet mitt.(litt sliten etter mye aktivitet).Ja det er vel et tegn på at en har hatt en aktiv dag med barnebarnet.

Tenker du får en flott tur til Roma og værmessig er det vår der nå. Kos deg masse og nyt alt det gode liv der. Selv drar vi til Egypt den 8 april,,og jeg gleder meg alt:))

Skriv en ny kommentar

hits