RestegarnmylderBle litt ivrig med sokkene her.Men det er kun for at jeg er lei restene som ligger her. Selvsagt trenger jeg nye sokker til kalde vinteren.Og av restegarnet tror jeg det kan bli 5 par til. Og så jeg som ikke liker å strikke sokker.

6 kommentarer

Greta

18.09.2009 kl.11:16

Skjønne sokker. Er nok ikkje enig med deg i att sokker ikkje er kjekt å strikke. eg elsker å strikke sokker eg. Må alltid ha minst eit par sokker på pinnene. Kan gjøre så mye ut av dem og gjøre lite ut av dem. Alt ettersom .

Fint det hjerte grytekluten din også. Kanskje ikkje så stjukk, men veldig fin som pyntegryteklut. Kan godt vere blå hjerter også.

Ha ei strålandes helg

Hobbystua

20.09.2009 kl.10:37

Restegarn blir det bestandig nok av,og sokker er jo en fin måte å få brukt noe av det på. Og sokkene du viser her er jo flotte. Ønsker deg en flott søndag:-))

Bittami

23.09.2009 kl.13:45

Så koselig med besøk i bloggen min! Tror jeg har vært hos deg på besøk før, men det er lenge siden...

Her er i alle fall en blogg som er verdt å besøke ofte:-)

Restegarn er alltid flott til sokker, og det er godt å ha til vinteren... Men kanskje kjedelig å strikke? Vel, jeg har strikket over 50 par hittil i år... :-O Men nå har jeg en liten sokkepause..

Ha en flott onsdag videre!

Mitas hjørne

23.09.2009 kl.18:41

Heisann...
Så koselig at du tok turen innom bloggen min, og for kommentaren...På denne tiden av året blir det en del "lugger" ja...

Ha en koselig kveld og uke...

kjerstidesign

29.09.2009 kl.00:10

Må bare si at jeg syns du har en flott blogg med mange fine bilder og ikke minst idèer. Lester er supre gaver! Er så heldig å ha ei svigermor som strikker til oss, og blir like glad hver gang. Er heller ikke så glad i å strikke lester, men har alikevel laget mønster på Steigenlester. De er laget etter russelest-mal, og synes det var artigere i og med at det er mønster hele veien. Å lage lester av restegarn er jo både økonomisk og miljøvennlig i tillegg til at de blir fine og spesielle! :)

Hanne

29.09.2009 kl.09:14

For en koselig og variert blogg du har! Må jo prøve å bli litt "kjent" med deg ;-)

Ha en fin, fin dag :-)

Pludrehanneklem

Skriv en ny kommentar

hits