PULSVARMEREdisse blir til under epletreet når det er for varmt til andre ting. Må ha litt for å selge til kalde høstdager.

6 kommentarer

Greta

20.07.2009 kl.09:34

Tenker Kaja sofie vert strålendes glad for kjolen når ho kom på besøk :=).Nydelig pulsvarmere også. Ein skal glede seg over det ein kan og gjemme triumfer og gode dager, til dager som ikkje er så gode. Her er det nå regn og skodde og da har kroppen det ikkje noe kjekt nei, men prøver å ikkje tenke på det. Er så glad for at eg klarer å gå i fjellet att, det er mange år siden eg klarete det. Att ryggen streiker flere dager etterpå tar eg på kjøpet. Kos deg med barnebarn og alt det du klarer å få til. Mitt største mål nå er faktsik å kunne sykkle, men det spørs om eg klarer i år, emn skal greie det. Nyt livet og dei gode det gir, så blir vonde dager lettere å bere. klem fra meg

lise

22.07.2009 kl.18:12

Superlekre! Den varmen har vi ikke sett så mye til helt i det siste, dog..Utrolig mye flott heklet her i bloggen din!

Mammamiia

23.07.2009 kl.17:34

Hei :) Takker først for skikkelig koselig kommentar i bloggen min ! Du er hjertelig velkommen innom seinere også :)Jeg har kikka litt i bloggen din, - og jeg må si du lager bra mye lekkert! Den kjolen i forrige innlegg var jo bare til å spise opp! Har ei lita ei jeg og, - som sikkert hadde satt pris på en sånn en. (ihvertfall etterhvert, når hun blir litt større... foreløbig er hun fornøyd bare hun får mat og rein bleie :))Pulsvantene dine var nydelige! Jeg likte spesielt godt de rosa.... Er de etter en oppskrift som finnes på nettet, mon tro?? :))Ha en flott dag!

Eva Petronella

28.07.2009 kl.16:30

Hei - Så koselig med strikkerier under epletreet på varme sommerdager. Jeg har et stort gammelt plommetre som gjør samme nytten i hagen min :-) Kos deg videre med sommer og håndarbeid - klem

Hannesol

29.07.2009 kl.13:39

Lekre - begge to!

Anne Karin

27.10.2012 kl.12:31

Hei!

Sitter her på sofan med minstejenta syk i fanget her, menst jeg titter innom bloggen din :-)Snøen daler ned på utsiden her, og det er på høy tid å begynne på et kjekt handarbeid for mor!! Kom over desse rosa pulsvarmerene her inne, som jeg fikk så lyst å prøve å lage til frøkna mi. Vil du dele oppskriften med meg? De var utrolig søte!

Mvh Anne Karin

Skriv en ny kommentar

hits